Ainakin vuoden suunnittelun jälkeen on vihdoin ilo ilmoittaa, että ristipistoyhdistysasia etenee. Ideana on siis perustaa Suomeen ristipistoyhdistys, jonka toimintaa jäsenet muokkaavat mieleisekseen. Ajatus olisi julkaista nettilehteä, järjestää tapaamisia ja pistelyviikonloppuja, ehkä messureissuja ulkomaille ja mitä ikinä keksitäänkään. Mukaan jäseniksi ja toimintaan ovat tervetulleita kaikki ristipistoista kiinnostuneet!

Yhdistyksen perustamiskokous pidetään ristipistoviikonlopun yhteydessä 3.-5.5.2013, Tampereen kyljessä Ikaalisissa, Kauppilan matkailutilalla. Itse kokous pidetään lauantaina (tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin), mutta pääasia on, että viikonlopun aikana pistellään, pistellään ja pistellään sekä nautitaan hyvästä ruuasta  Tervetuloa kaikki, ilmoittautumisjärjestyksessä viikonloppuun mukaan mahtuu 30 pistelijää. Alapuolella tarkempia tietoja, tietoa saa vapaasti levittää blogeissa ja muualla.

* Aika ja paikka: Kauppilan Matkailutila Ikaalisissa, 3.-5.5.2013
* Aloitus perjantai-iltana, lopetus sunnuntaina iltapäivällä
* Hinta 110 euroa sisältää majoituksen omin lakanoin ja pyyhkein + Kauppilan makoisat ruuat (pe iltapala, la aamupala, pitopöytä päivällä, iltapala, su aamupala ja lounas).
* Käytössä keittiö, mukaan voi ottaa lisäksi omia eväitä, kahvia, teetä, herkkuja ym.
* Majoitus Kauppilassa 1-5 hengen huoneissa.
* Yhdistyksen perustamiskokous pidetään lauantaina, kokoukseen voi tulla vaikka ei yövykään Kauppilassa, tällöin ruokailut on sovittava ja maksettava erikseen.
* Mukaan voi tulla viikonlopuksi pistelemään vaikka yhdistyksessä toimiminen ei kiinnostakaan.
* Hinta on omakustannehinta, mutta jos osallistumismaksuista jää ylimääräistä, niin raha jää perustettavalle yhdistykselle.
* Ilmoittautumiset sähköpostilla Leenalle, leenanurkassa@gmail.com
* Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumismaksu 30 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa maksusta 80 euroa maksetaan viimeistään 1.4.2013, tilinumeron saat sähköpostitse.
* Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, mahdollinen huonekaveritoive sekä erityisruokavaliosi.

Tarkempia tietoja viikonlopusta antavat Leena (leenanurkassa@gmail.com) ja minä :).

Advertisement