Nyt minua saa sitten ihan vapaasti kadehtia!

Erinäisistä Kustin polulle kasautuneista hidasteista johtuen pääsen esittelemään Ressun kokoaman synttärivaihtopaketin vasta nyt, mutta on tämä kuulkaas ihana!

Ei tässä nyt sanat riitä kertomaan, kuinka henkeäni haukoin, kun avasin paketista tämän Ressun ompeleman kokeshi-applikaation:

DSCN2203Meillä on säälittävän huono talvivalaistus, ja nyt on vielä lumisadepäiväkin, mutta Ressun blogista pääset ihmettelemään työn yksityiskohtia. Niin ihanat kokeshi-tyttöset helmisilmineen ja -suineen, helmistä askarreltu sudenkorento tuolla oikeassa yläkulmassa, isäntä noteerasi asiantuntevasti: ”Ahaa, tuo lintu (sudenkorennon vieressä lentelevä kurki) on pistelty kultalangalla” :D, ihanasti koristetikatut pyöreät viuhkat, tupsukoriste oikean alakulman viuhkassa, ja nuo pistellyt perhoset, kirsikankukat, viuhka, kaunis geishan niskalinja… Ah, ihanuutta! Käsittämätöntä, että Ressu on nähnyt näin paljon vaivaa ihan minun takiani, voi juku!

Ja luonnollisesti paketista paljastui teemaan sopivia mitä ihanimpia käsityö- ja askartelutarvikkeita:
DSCN2213Upeanvärisiä, itämaisaiheisia printtikankaita (juku, sanoinkuvaamattoman ihana tuo vihreäsävyinen, kurkikuvioinen!), Nina’s Threadsin kaksi kaunista sävyä, kauniita nappeja, Isa Vautierin kaksi suloista japanilaismallia ja ihana silityskuvioarkki täynnä itämaisia kuvia, joista passaisi soveltaa vaikka jotain ihanaa käsityökassin koristukseksi – tai mihin vaan: vapaaseen kirjontaan, silkkimaalaukseen…
Ja vielä lisää paketin sisältöä: kauniita puupuolia (vaikka nauhojen järjestelemiseen – tai nukkikseen, hmm, saas nähdä…), kaunis perhosaiheinen tuikkukippo, perhos- yms. tarroja ja suloinen perhoskoriste/-kirjanmerkki. Ja sokerina pohjalla Ressun innokkaasti askartelevan tyttären, Sandran, tekemä, teemaan sopiva kortti, kirsikankukkineen ja perhosineen:
DSCN2207

Tää on nyt täällä aika tukevasti jalat ilmassa ihanuuksiensa kanssa; kyllä tuli kiva viikonloppu, kun on tuoretta ihailtavaa :D.

Heh, ja tunnustettakoon, että mulla on muuten ihan vietävä startitis menossa. Tammikuun alussa tuntui, että yhtään ei huvita mihinkään Ristipistohassutukseen ruveta, mutta nyt tekisi mieli aloittaa vaikka mitä uutta. Johtuneeko lisääntyneestä valon määrästä?

Mutta tämmöisen menin tässä hiljan ostamaan, ja kun kuulin, että Katrilla tämä olisi jo pikkuisen aloitettunakin, niin oli tuossa hänen kanssaan juttua, että jospa sitten minäkin. Tästä voisi tulla sitten semmoinen ”ikuisuus-SAL”; valmistuu, kun valmistuu :D. Kardinaalityöstä joka tapauksessa loppuu lanka kesken justiinsa tänään, joten se joutuu hetkeksi jäähylle, odottelemaan tilauksen kotiutumista. Hyvä syy aloittaa jotain muuta, siis ;). (Ihan niinkuin niitä keskeneräisiä ei jo olisi…)

Advertisement