… viime lauantaina oli ihmeitä täynnä, niinkuin rp-tapaamisissa tapana on. Kuvia tuli otettua kovin niukanlaisesti, oli ikäänkuin muutakin tekemistä! – Joista mainittakoon sukeltaminen Ressun ristipistopakkauslaatikkoon; aiai, olisin valmis heti käymään kauppaa muutamasta… 😀

Ressu ja perheensä kestitsivät meitä vieraanvaraisesti, kiitos! Mukana pistelemässä olivat MiaKirsiTarjaKatriNiina, Johanna ja Sari. (Unohtamatta toki jälkipolvea, jonka edustajista isommat tytöt, Emma ja Sandra, pistelivät tosi ahkerasti; hienoa!)

Ressu on porukkamme taitava ompelija, joka on auliisti antanut aikaansa ja taitonsa ryhmämme yhteisprojektien käyttöön. Kiitokseksi siitä annoimme hänelle laukun:
Hiljattain päivitetty7
Kuten näkyy, laukku on virkattu, ja kylkien koristeet on pistelty (mallit Joan Elliottin).   Virkkuutyö on Mian käsialaa, pistelyt: pöllö Kirsin, yksisarvinen Mian, linna Marin ja lohikäärme minun tekemä. Tuli kyllä niin makee käsilaukku, että alkoi mieltä kutkuttaa tehdä itselle joskus jotain samankaltaista…

Mia toi jälkkäriksi todella personoidun kakun – muistanko oikein, että sen designeri oli Mian naapurustosta?
Hiljattain päivitetty8
”Turha päivä” on semmoinen yhteisömme sisäpiirin vitsi…

Ja olihan siellä tietysti vaihtoakin :). Tällä kertaa ystävänpäivähengessä. Sain Kirsin kokoaman paketin:
DSCN2460
Kiitos, Kirsi, kyllä vain passaa minulle tämä, oikein hyvin :)! (Pinkkinauhamalli erittäinkin, meillä kun on suvussa kokemusta tuostakin sairaudesta – ja sen voittamisesta(kin)…)

Kyllä se varasto aina reissussa jonkin verran karttuukin; Ressulta ostin muutaman houkuttelevan pistelylehden, Katrilta män ihanuuden. (Ei mitään hajua, koska ehtii pistellä, mutta ihailenpa kaunista mallia sen aikaa :D.)

Tästä alkoikin varsinainen kevään ristipistotapaamisputki: ensi kuussa tapaaminen, seuraavassa ristipistoviikonloppu – ja vielä seuraavassa toinen ristipistoviikonloppu :D. Toukokuun viikonloppuun on muuten vielä paikkoja, ettei muuta kuin ilmoittautumaan, jos kiinnostaa!