Hoosianna on taas laulettu, ja ihailtu Pinsiön kirkon muhkeaa joulukuusta. Joulunodotus saa luvan alkaa.
Vuosi vuodelta tuntuvat joulut tulevan vastaan nopeammin ja nopeammin. Lapsena joulunodotus tuntui niiiiiin pitkältä, aikuisena tunnelma on toisenlainen. Pakettien kääriminen on kuitenkin aina yhtä ihanaa, niinkuin niiden avaaminenkin!
Tänä adventtina joulunodotusta helpottaa Ressun kanssa sovittu adventtikalenterivaihto.
Vinkki: Seuraavia kuvia kannattaa ilman muuta klikkailla isommaksi!
Yläkuvassa näet, millaiset paketit odottavat tuossa pöydällä avaamistaan, kollaasin alakuvassa ovat paketit, jotka itse eilen kannoin/annoin Ressulle:
2014-11-304Ja ihanuuksien ihanuus, kun ensimmäisen kalenteripaketin avaamista ei tarvinnut kauaa odottaa, onhan tänään jo ensimmäinen adventti! Katsopas, millainen komistus meidän pihaamme lehahti, kun paketin avasin:
2014-11-301Oletkos upeampaa lohikäärmettä ikinä nähnyt?! Kiitos, Ressu, että jaksoit yötä myöten minulle tämmöistä väkertää! Tämä saa taatusti paljon rakkautta ja huomiota, tämä suloinen, kovikselta näyttävä mutta pehmoinen otus! Sen siivet ovat alapinnaltaan ihanan hopeanhohtoiset, vaan eipä halunnut kaveri kuvaa varten siipiään kohotella. Taisi olla matkasta vielä väsynyt. Ja muuten, sen varpaatkin taipuvat, joten ote pitää 🙂

Ressu löysi paketistaan pistelemäni Pahattaren, jonka viimeistelin simppeliksi ”kauppakassiksi”:

Malli Stunning Cross Stitch: ”Disney’s Maleficent Inspired Silhouette”. Kangas Silkweaver 32 ct Belfast Linen, lanka ThreadWorX.

Laitoin pakettiin lisäksi pientä puuhaa adventtiajaksi: Horror Stories -värityskirjan, Stonehenge-kirjanmerkkikitin, Myyrä-joulukalenterikortin ja muutaman aiheenmukaisen riipuksen.
070Kassin taustapuoli, pari yksityiskohtaa ja vuori (jonka kuvituksena korppikotkia, käärmeitä, sisäelimiä ja muuta tarpeellista 😛 )
Kollaasit1Kävimme eilen tyttären kanssa pääkaupunkireissulla, ristipistotapaamisessa Marian luona. Pistelin emännänlahjaksi pienen saksikoriste-biscornun, jonka toisella puolella on yhden yli, toisella puolella kahden langan yli pistelty kardinaalilintu. Kangas on 32 ct opalecent pellavaa:
2014-11-30
Vähän meidän vanha, virkattu lohikäärme-amigurumi on tuota uutta isosisarustaan pitkään katsellut, mutta alkavat nyt rauhoittua ja sopeutua asustelemaan saman katon alla. Eivätköhän iltaan mennessä ole jo parhaita ystävyksiä 😀
2014-11-303

Advertisement