Tämän vuoden Kädentaitomessut on sitten messuttu. Väkeä oli kivasti, ja hallejakin tällä kertaa kädentaidoille varattu kolmin kappalein (C, A ja E). Jalokivimessuja ei tällä kertaa rinnalla ollut, vaan Taidemessut, ja nekin oli kiva poiketa kurkkaamassa. Taulujen joukossa varsinkin varikset/korpit (?) ja kolmiulotteiset merimaisemat kiehtoivat ja jäivät kytemään mielen pohjalle.

Vietimme tyttären kanssa paikalla itsellemme ennätysajan, melkein 6 tuntia. Osan näyttelyosastoista kiertelimme Ressun, Sandran ja Sandran kaverin kanssa, ja kahvikupin ääressä tapasimme Katrin ynnä äitinsä ja Kirsin. Aika lensi tavallistakin nopeammin, kun oli mukavia juttukavereita, ja päästiin välillä vertailemaan löytöjä.

Toki me taas tyttären kanssa shoppailtiinkin, onhan se messujen tarkoitus, sekin, vaikka ideamoottorina toimivat myös. Kaikkea ihanaahan ei tietenkään tarvitse kotiin ostaa, osan voi itsekin tehdä.

Klikkaapa kuvia isommaksi, jos haluat nähdä tarkemmin!

Minun ostokseni: puuvilla/pellavakangasta, ruusukuvioilla painettu poronnahka (!), 3D-kuvapakkaus esim. joulukorttien varalle, iso pussi pääkallonappeja ja hieman pienempi pussi pöllönappeja, mustaa DMC:n ja Anchorin muliinilankaa ja 3 silkkilankadokkaa (kuulemma 50-luvulla ostetusta lyhyttavaraliikkeen varastosta. Näyttävät vielä täysin käyttökelpoisilta), 3 erilaista neulelankaa, Hercule Poirot -korvakorut, vihreät keramiikkakorvakorut (lehtikuvio) ja 3 putkiloa askarteluhelmiä.
007Meille ei ole vähään aikaan tullut suomalaisia käsityölehtiä tilattuna, kun kirjastoauto palvelee meitä siinä suhteessa niin hyvin. Nyt kuitenkin tilasin vuosikerran Suurta Käsityölehteä ja puoli vuosikertaa Modaa. Ensimainitun kylkiäisinä tuli 3 lehteä, 5 kuviosakset (sai valita: puikot vai sakset) ja sukkaohjekirja. Modan kylkiäiset olivat vielä muhkeammat: 3 lehteä, 2 käsipyyhettä, puikkosetti, kerä helmisomisteista neulelankaa ja kangaskassi.
001Perinteiseen tapaan tytär osti messuilta isännälle ja minulle joululahjat. Pääsin valitsemaan molempia :), mutta niistä enemmän sitten jouluna.
Itselleen tyttö osti kolmet korvakorut: keramiikkalehdet, kallot ja huurteiset lumihiutaleet.
002Messuthan ovat vielä huomennakin auki. Ei hätää. Jäi sinne vielä jotain muillekin 🙂

Advertisement