Avainsanat

,

Kokeillaanpas sitten näitäkin sivuja…
Mikäpä sen mukavampi tapa olisi aloittaa, kuin esitellä vaihto!
Pretty Exchanges -blogissa oli jouluinen saksikoristevaihto. Sain (blogittomalta) Pirjolta ihan uskomattoman nätin ja viimeistellyn kaksiosaisen saksikoristeen kera ihanien ”riikinkukonväristen” saksien ja mukavan, pitkän kirjeen, jossa Pirjo kertoi itsestään – kiva!
ImageImageImage

Pirjo kertoi, että malli on Barbara Anan käsialaa, Christmas Robins Scissor Fob. Suuret kiitokset, Pirjo, ihanasta vaihdosta! Olet ihan oikeassa, että tämä – kuten BA:n suunnittelemat mallit yleensäkin – on oikein mieleeni. Ja saksista ja koristeesta löytyy tosiaankin monia samoja sävyjä!

Minä sain tehdä vaihdon Marianhuoneen asukkaalle, mikä oli oikein mukavaa sekin! Tein ”Christmas Humbugin”, joka on Thea Dueckin the Victoria Samplerille suunnittelema freebie. Mielestäni se vaikutti sopivan romanttishenkiseltä kohteelleen :).

ImageImage
Niin, Bloggerin jätin toistaiseksi taakseni, koska sisuunnuin siihen, että sen kuvatila loppuu vähän väliä. Eikä siinäkään vielä mitään, mutta vaikka kuinka poistelin vanhoja kuvia, aina vain tuli ilmoitus, että kuvatila on 100%:sti käytössä. Ilmeisesti on siis korkea aika kokeilla jotain muuta. Saas nähdä, kuinka tämän kanssa lähtee kulkemaan…

Advertisement