Onni on taloudessa asustava Jauhopeukalo! Tytär leipoi eilenillalla Itsenäisyyspäivän kunniaksi joulutorttuja ja pasteijoita. Rahkataikina, torttujen täytteenä luumu- ja aprikoosimarmeladia, pasteijoissa tuoretta pinaattia ja fetaa. Voin vakuuttaa, etteivät pelkästään näyttäneet hyviltä!
2014-12-07Toinen adventti toi tullessaan Goottiadventtikalenterin toisen luukun avaamisen 🙂 Ressu on viime aikoina askarrellut kymmeniä helmisydämiä, joten myönnän, että odotinkin, koska tulee minun vuoroni saada oma ”varasydän”. Tuore sydämeni on kauniisti goottihenkinen sekä punamustine sävyineen että sydämen keskustasta kurkkaavine kalloineen:
009 016Kiitos, Ressu!

Neuloin Ressun adventtipakettiin Selbudeath-sukat nilkkapituisena versiona ja Pirate-lapaset. Molempien linkit johtavat Ravelryyn. Laitoin mukaan samanhenkisen muistikirjan ja sopivasti ”synkkiä” nappeja:
074066060Pistelijät-yhdistyksellemme on nyt valittu logo. Logon suunnittelija on Kirsi Huttunen. Hyvänä suunnittelijana Kirsi oli oivaltanut, että logon on syytä olla myös pisteltävä. Mallia täytyikin heti tuoreeltaan kokeilla, ja mukavasti se kankaalle taipui. Värivalinnat tosin ovat omani, Kirsin alkuperäisvärit saamme kuulla myöhemmin.
044

Advertisement