Sovimme ristipistoystäväni Katrin kanssa synttärivaihdon tälle vuodelle. Tein hänelle korurasian:
2014-05-31Rasia on mm. Sinellissä myytäviä pahvisia korurasioita. Purin rasian osiin ja vuorasin kaikki palat Tardis-aiheisella puuvillakankaalla. (Katri tykkää Doctor Whosta, niinkuin muuten meidän perhekin :).) Löysin rasiaan sopivan pöllömallin (tohtorin kaksi pöllömäistä inkarnaatiota ja Tardis) PinoyStitchiltä. Tardishan on ”Bigger on the inside”, ja tuon korurasian kannen sisäpuolella olevan peilin olisi tarkoitus kuvata sitä, if you know what I mean…

Dr Who -henkisiä lisukkeita: Tardis-puuvillakangas, tähtinauhaa ja Nina’s Threadsin käsinvärjätty kirjontalanka Sunset.
012Etukäteen sovimme vaihdon teemoiksi Katrin harrastuksiin liittyvät musiikin ja koirat. Siispä laitoin pakettiin joitakin musiikkiaiheisia lisukkeita myös: nuottiavainkuvioinen viimeistelykangas, nuottikuvioinen kirjontakangaspala Silkweaverilta, nuottikuvioinen jättipuunappi (Kädentaitomessuilta) ja kaksi saksalaisesta kaupasta löytämääni veikeää muusikkopistelymallia.
004Ja vielä mukaan vähän koira-aihetta: Ressu-koirakangasta, bernie-aiheinen pistelymalli ja bernie-painokangasta – ja muuten vaan vitsikäs 3D-kortti.
018Tardis-kankaat (niin tuo iso pala kuin korurasian viimeistelykangaskin) ja bernie-kangas on tilattu Spoonflowerilta.

Loppukevennyskuva: Tänään on ollut kylmä ja on myrskynnyt. Myrsky irrotti amppelikukasta meille pirtsakan ”leikkokukan”.
020