Kirsin Emmuli-puoti järjesti jo toistamiseen rentouttavan ristipistoviikonlopun Wuolteen Kartanossa Hauholla. Kylläpä olikin taas ylellistä viettää täysihoitoviikonloppu hyvien ystävien ja maailman parhaan harrastuksen parissa. Ristipistoihmiset ovat todella mukavia, suosittelen tutustumaan sekä harrastukseen että harrastajiin.

Muutama kuvakollaasi viikonlopun tunnelmista. Alla näkymä koko viikonlopun esillä olleeseen pistelypuotiin, keltaisen kartanon julkisivu, keskittynyttä/innostunutta pistelyporukkaa ja näkymä vielä jäisiin järvenrantamaisemiin. (Järven rannalla odotti jälleen iki-ihana, rentouttava rantasauna kylpypaljuineen.)
2014-04-073
Kuvissa vasemmalla pistelijöiden mukanaan tuomia käsitöitä, joista koottiin taas ideoita pursuava näyttely. Oikealla ylhäällä otos ryhmämme pikkuruisista, mutta jatkokokeiluihin rohkaisevista hardanger-paloista, ja oikealla alhaalla Kirsin Maijalle antama kekseliäs synttärivaihto:
2014-04-072
Kun puoti oli avoinna koko viikonlopun, ehti hyvin tehdä sekä harkittuja että heräteostoksia. Näistä riittää iloa pitkäksi aikaa! Vasemmassa kuvassa pistelykangasta, saksiaiheinen malli, kaksi Sajoun ohjevihkosta ja viimeistelynauhoja. Oikealla nippu laatukirjoja, miniatyyripistelykittejä, vuodenaika-aiheiset puiset koristekyltit, Kirsin Love to Stitch -malliston punahilkkakirjanmerkki, muutama koristenappi ja maatuskan muotoinen paspis.
2014-04-071
Kaikkia kotiintuomisia ei tarvinnut itse ostaa, koska pistelijät ovat niin ihanaa, huomaavaista väkeä 🙂 Katri oli käynyt matkoilla, ja muisti sormustinkeräilyäni. Kuvassa ylhäällä vasemmalla mitä kaunein katunäkymäaiheinen sormustin Wienistä – kaunis kiitos, Katri, tosi mieluisasta yllätyksestä! Oikealla ylhäällä keväisen raikas pistelykitti, joka kuului kartanoviikonlopun hintaan. Sen olisi voinut pistellä jo viikonlopun aikana – jos olisi vain ehtinyt! Daniela oli puolestaan siivonnut pistelytarvikevarastoaan, ja antoi pois ison nipun kaikkea ihanaa. Alarivissä näet malli-ihanuuksia, joita kahmin mukaani – ja geishamalli olikin yllättäen koko kitti, kankaineen, lankoineen, kaikkineen! Kiitos, Daniela!
2014-04-07
Näyttäisi varmaankin siltä, että viikonloppu vierähti ihan vain shoppailun, syömisen ja saunomisen merkeissä, mutta ei suinkaan! Päivärytmi oli ruokailuaikoja lukuunottamatta täysin vapaa, ja minä pysyin aika tavalla omassani, eli lopetin pistelyn noin klo 23 ja painuin nukkumaan, ja nousin aamulla klo 6 – ja siitä heti vain taas koko päiväksi pistelemään! Sain viikonlopun aikana valmiiksi punahilkkapistelyn (malli The Primitive Hare, langat Nina’s Threads), aloitin The Primitive Haren Cross Stitcher at Work -mallin ja ompelin pienen hardanger-kokeiluni:
071
Tällä viikolla on siis varmaankin tiedossa vähän isompaa ja pienempää pistelytöiden viimeistelyä.

Matka Hauholle ja takaisin sujui mukavassa porukassa sekin. Saimme Pauliinan ja Katrin kanssa nauttia Marin antamasta turvallisesta kyydistä. Annoin Marille ”kyytipalkaksi” pienen pistelykangaspalan ohella tämmöisen neulomani pitsihuivin:
2014-04-022

Huivin malli on Garnstudion mallistoa, ja lanka vaalean roosan värinen Drops Lace.

Kiitos vielä kerran kaikille mukanaolleille upeasta, antoisasta, rentouttavasta ja virkistävästä ristipistoviikonlopusta!

 

Advertisement