Sain valmiiksi pitkään tekeilläolleen ristipistotyön. Malli on Le Bonheur des Dames’Février. Kangas on 30 ct pellavaa, ja työhön tulee tuhottomasti yhden langan yli pisteltäviä risti- ja petit point -pistoja. Kahden langan yli pistellään vain ylärivin hedelmät ja keskiosan orvokit. Runsaasti solmupistojakin on… Viimeistelin työn pieneksi seinävaantteeksi. Violetissa viimeistelykankaassa on pikkuruisia naamionkuvia (Phantom of the Opera -sarjan kangasta). Kiinnitin työhön metalliset riipukset, viuhkan ja naamion, kun semmoiset aiheenmukaiset koristukset sattuivat varastosta löytymään. Ripustin on muuten peräisin mieheni tekemästä kynttilälyhdystä:
027
Työn pistelty osuus:
022
Huom. kiehkurat, joilla viuhka on kuvioitu sekä kankaan pikku naamiot:
031
Pistellyn viuhkan pikkupikkupistot…
033
Ja naamiohuvia:
028

019

034
Neulan lisäksi on tullut ihan vähän heiluteltua puikkojakin. Neuloin taannoin limensävyinen kevätjakun.  Lanka Novitan Nalle Taika, ohje http://www.garnstudio.com/lang/fi/visoppskrift.php?d_nr=112&d_id=12&lang=fi

2014-02-19
Pussukat ovat nyt täynnä keskeneräisiä ristipistotöitä, kun tammikuun ristipistohassutuksessakin tuli niitä aloitettu 15 kpl. Poimitaan sieltä vihreitä energiasävyjä, yksi WIPeistäni (Work in Progress 😉 ), DMC:n Tiger Pool. Neljännes on pisteltynä:
008
Niin kovin pitkä aika on kulunut viimekertaisesta blogipäivityksestäni, että taisi vielä tämäkin valmiiksi pistelty työ olla esittelemättä näillä sivuilla. Kyseessä on The Way to Happiness – SAL (Stitch-A-Long), malli Jardin Privé, kangas Polstitches 32ct evenweave, langat Nina’s Threads.
011
Välillä jotain pientä pistelyä. Kokonaan (risti)pistelty synttärikortti 18-vuotiaalle Lontoo-fanille. Kuva-aiheet poimin englantilaisista pistelylehdistä:
2014-02-17

Advertisement