Posteljooni toi tänään joulutunnelmaisen lähetyksen Maijalta:
018
Kardinaalilinnut ovat sitten ihania! Valitettavasti tänään tuntuu olevan haljujen kuvien päivä. Kaamosaika haalistaa lämpimiä värejä. Mutta voitte kuvitella, että pistely sydämen kyljessä on tosi soma, ja kortti maijamaisen viimeistelty. Lämpimät kiitokset, Maija!

Viime sunnuntaina sain avata Sarin kokoamasta adventtikalenterista 3. adventtisunnuntain paketin. Taas aivan mahtava:
085
Sain 2. adventtina tyynyt 3 ensimmäiselle kuukaudelle, tässä seuraava neljännesvuosi Sarin pistelemänä. Nämä ovat tosi kauniita! Lisäksi tuhdissa paketissa kaunis kirjanmerkkikitti, kukkeaa viimeistelykangasta ja pussissa ihania nappeja. Kertakaikkiaan täydellinen paketti. suurkiitos!

Minun 3. adventin paketissani Sarille taisi olla ompelemani puikkokotelo (kuvan puikot kuvausrekvisiittaa), johon pistelin lammaslorun, ja puiset laukunsangat:
Sarin joulukalenteriluukkuja 2013-10-13
Ai niin, ja sain muuten – kalenteripakettien ulkopuolella – Sarilta pienen pussukan:
009
Saatesanoilla, että se on ”miltei pyhäinjäännös”. Arvaatkos? Hee, sen sisällä on laventelia – Jane Austenin puutarhasta!

Meillä oli Kosken Helenan kanssa eläinaiheinen ATC-vaihto. Hän teki minulle näin upeat kortit, ”P niinkuin papukaija”, ”E niinkuin elefantti” ja ”R niinkuin rusakko”:
012
Kuten jo Helenalle kirjoitinkin, eksoottiset eläimet ovat omalla tavallaan ihania, värit jne., mutta eipä ole suomalaisen rusakon voittanutta! Kiitos, Helena, taidokkaista korteista (olet kyllä tosi taitava piirtäjä!) ja erityiskiitos siitä, että pupufani sai rusakkonsa 🙂

Minä tein Helenalle nämä kortit:
2013-12-172
– Vasemmassa yläkulmassa orava (vai joulu 😉 ) ovella (kortissa on avautuvat ovet, joista tulee esiin talvimaisema oravineen).
– Vasemmassa alakulmassa poro (vai joulu?) paketissa (kortin paketin saa auki, kun kietaisee nauhan pois metallikukan ympäriltä; paketista avautuu poro metsämaisemassa).
– Kolmannessa kortissa joulu on saapunut pihapiiriin. (ATC:n pistely on – kappas vain – tehty samasta mallista kuin postauksen alussa esittelemäni Maijan tekemä sydänkoriste. Malli on tämänvuotisesta JCS Christmas Ornaments -lehdestä, Cathy Jeanin The Victoria Samplerille suunnittelema Baby Cardinal.)

Olen lahjonut itseäni joulun alla muutamalla levyllä, joista jokaista voin lämpimästi suositella. Näitä meillä nyt on kuunneltu:
023

Advertisement