Neuloin syksyisen, keveän pitsihuivin Nina’s Threadsin unelmanohuesta langasta, sävyltään Colourful Autumn:
2013-10-08
Mallin löysin Garnstudion sivuilta, mutta ainahan se vähän matkalla muokkautuu :). Tytär toimi ystävällisesti kuvausassistenttina.

Meillä on tässä pitkin vuotta ollut Maijan kanssa puhetta korttivaihdosta. Sain viime viikolla häneltä tämän uskomattoman upean, runsaan, tyylikkäästi värikkään kortin – sydämellinen kiitos!
046
Kuvassa on hieman ruuhkaa, sillä ahdoin siihen vilaukselta nähtäväksi myös Lanarten lintukitin ja tavattoman kauniin musta-ruskeasävyisen silkkilangan, jotka Maija oli laittanut kortin mukaan.

Tiedän, että monet eivät voi sietää ”kammotuksien” kuvia, mutta silmät kiinni sitten seuraavan kuvan ajaksi, sillä minä puolestani en varmaan voisi elää ilman näitä:
2013-10-07
Joku (? Kukako? Minäkö?) tilailee näitä malleja meidän postilaatikkoon… Mutta kyllä on vaan hianoja! (Mukana on toki ollut muitakin kuin näitä hurjia, mutta tämä syksyntulo saa minut aina vähän riehaantumaan tuonne iloisen synkistelyn puolelle.)

Kun lehdet ovat syksyn tuulien myötä lentäneet pois rannan puista, näkyy tämän naapuripariskunnankin elämä taas kunnolla:
036
Mukava niitä on seurata tuosta keittiön ikkunasta. Ensimmäisenä aamusella aina tähyilen, näkyykö järvellä liikettä. Aamuhämärissä joutsenten valkeat sulat hohtavat selkeinä tummaa taustaa vasten.

Usein iltaisin keittiön ikkunasta avautuu taivaanrannanmaalarin unelma:
008

Advertisement