Tämä haaveilee edelleen lohikäärmepeitosta…  Fire Wing Designsin Umbral ja Stygian valmiina:
2013-08-19
Langat Nina’s Threadsin Semiramis ja Malawi, kangas Picture This Plusin 32 ct Solar.

Prairie Moonin We’d Turn Backin pistelyssä olen tässä vaiheessa:
005
Kankaana käytän Silkweaverin 32 ct Soloa, langat mm. DMC ja Nina’s Threads. Tätä pistellessä pääsee mukavasti Halloween-tunnelmiin.

Ja joku se meillä aina näitä ostelee, ristipistomalleja… Ylemmät ihan kaupasta, alemmat ristipistokirpparilta:
Hiljattain päivitetty11
Juu, en edelleenkään meinaa pistellä kaikkia mallejani, mutta on näitä kiva katsella :D.

Ristipistomallien pläräämisen ohella olen ehtinyt jonkin verran lukeakin, kesään sopivasti romanttista kirjallisuutta:
018
Ovat Ylellä mainostaneet syyskuussa alkavaa Naisten paratiisi -sarjaa. Jännä nähdä, millaisen tv-sovituksen ovat siitä saaneet aikaan. Kirja oli ainakin tuhdisti yhteiskunnallinen, ei suinkaan pelkkää romanttista hömppää, vaikka kannessa onkin tuollainen pitsiunelmakuva. Edenin Puhu minulle rakkaudesta (jonka sain keväällä Maijalta ”kirjallisessa vaihdossamme” – jossa muuten Maija suositteli myös tuota Zolan kirjaa, jonka kiirehdin heti itselleni ostamaan 🙂 ) on ”naistenromaanimaisempi”, mutten sitäkään hömpäksi sanoisi. Pikemminkin löysin kirjasta paljonkin niin psykologista kuin tasa-arvoakin koskevaa sanomaa. Etsin sinua, Mr Darcy (jonka puolestaan löysin muistaakseni Annen fb:ssa tarjoaman vinkin kautta), onkin sitten ihan puhdasveristä romantiikkaa – vallan suloinen kirja Austen-faneille.

Alkava syksy näyttää positiiviset ja negatiiviset puolensa. Ihanat omenat kypsyvät – ja linnut tulevat, ja syövät ne. Miltei monsuunisateiden jälkeinen nurmikko on tuskastumiseen asti väärällään sammakoita – ja linnut tulevat, ja syövät ne:
002

Advertisement