Pistelin viikonloppuna liskon, jonka viimeistelin eilen projektipussiksi:

Kuten kuvasta näkyy, hyvin toimii liskopussukan suojaväri meidän kukkapenkeissä :).

Liskotyön pistelykangas on Silkweaverin Edinburgh Linen 36 ct Solo, pistelylanka Thread Work nro 10821 (kelta-valko-safarinvihreä), liskon pistelymalli löytyy täältä. Minun projektipussukkojeni pitää olla tuommoista reilua kokoa, sillä on hyvä saada tarpeen tullen mahtumaan mukaan isompikin pistelymalli tai mallilehti.

Tytön kanssa pisteltiin lohikset. Vasemmanpuolinen on tytön pistely, kirppislöytökankaalle Atalién Lilas-sävyllä pistelty Fire Wing Designsin Pilot. Oikeanpuoleinen on oma pistelyni. Youthful Handsin paketissa tulleelle käsinmaalatulle kankaanpalalle pistelin Fire Wing Designsin Warriorin Anchorin lankasävyllä 1206:

Tytön pistely on jo hänen huoneessaan kehyksissä, omani odottelee tulevaisuudessa kavereita päätyäkseen johonkin isompaan kokonaisuuteen. Tyttökin kertoi kyllä pistelevänsä nyt lohikäärmeistä oikein sarjan seinälleen. Warrior on jo hänellä työn alla, samalla punaisen sävyllä kuin minulla, mutta tummanvihreälle pohjalle; sähäkkä yhdistelmä.

Vähän perhe-elämäpäivitystä: Yksi perheenjäsenemme hyppäsi eilen Niinisaloon menevään bussiin ja meni tykistöprikaatiin. Illalla tuli viesti, että vääpeli oli käskenyt kaikkien ottaa yhteyttä kotiin, ja että ihan hyvin on alkanut :).

Advertisement