Endymion saapui tänään kehystettynä kotiin, juuri parahiksi ennen ensi viikonlopun juhlia:
011
Tarkemmat tiedot pistelykankaasta ja langoista löydät täältä. Ja meidän ihana kehystäjä löysi taas varastostaan passelit kehykset.

Me ”Tampereen seudun pistelijät” – Katri ja minä – käytiin vieraisilla Sarilla, tapaamassa Turun seudun pistelijöitä. Vein tuliaisiksi satuaiheita harrastavalle emännälle Beatrix Potter -aiheisen projektipussukan, jonka sisään sain sopimaan satukirjan ja muutaman aiheeseen liittyvän kortin:
Hiljattain päivitetty3
Itseasiassa sattui niin somasti, että varastoistani löytyi kortti pussukan molempien puolien kuva-aiheista, ja kisukortti kylkiäisiksi, kun emäntä tykkää kissoista myös. Pussukan pistelty Amitie-teksti on osa Isa Vautierin suunnittelemaa mallia, ja pistelykangas niinkin hurjanniminen sävy kuin Muumion kirous... Mutta kaunis kangas,  nimestään huolimatta :D.

Kiertelimme Katrin kanssa myös pikkaisen Turun käsityöläismuseokorttelia:
Hiljattain päivitetty5
Tytär kävi puolestaan luokkaretkellä Hämeenlinnassa ja yllätti minut täydellisesti tuomalla näin kivan tuliaisen:
049
Kuulemma luokkakaverit eivät entuudestaan tienneetkään, mikä on sormustin :).

Oh, ja sain viime viikolla kivaa postia Koukussa kortteihin -sivuston Yllätä kortilla -haasteen tiimoilta:
040
Kiitos, Jonna, kauniista kevään/kesän tuulahduksesta; ihana, raikas kortti! Itseltä kun on askartelu jäänyt viime aikoina sivummalle, posti oli ihan täydellinen yllätys.

Hmm, ja jotain postia on tullut ihan tilattunakin…:
Hiljattain päivitetty1
Pikkuisen innostuin päivänä muutamana, kun mieli oli maassa ja tarvitsin vähän henkistä potkua. Mutta on ne ihania! (Ja ilmeinen syy siihen, miksi se askartelu on jäänyt syrjemmälle.)

Hyvää juhlaviikonloppua, keille nyt juhlia kohdalle sattuu. Ja mukavaa kesänalkua muutenkin!

Advertisement