Jotain valmistakin, joskus :). Tällaisen jakun virkkasin mustasta Novita Bambusta:
Hiljattain päivitetty13
Yksinkertainen virkkuumalli löytyy Novitan sivuilta, täältä. Olinkin säästellyt bambulankaani jo pitkään, mutta kun Novita tänä keväänä toi valikoimiinsa uuden bambulangan, tosin hieman aiemmasta eroavalla koostumuksella, maltoin ottaa vanhan varastoni käyttöön.

Jos sattuu yo-viikonlopusta tulemaan viileä, tämä jakku lämmittää sopivasti tunikamekon päällä.

Tämä kevät nostaa mieleen kaipuun pistellä jotain värikästä ja ”kukkeaa”, joten kaivoin vanhoista varastoistani jo vuosia sitten kesken jääneen pistelyaloituksen, Janlynnin kissat:
Hiljattain päivitetty12
Työ tyssäsi silloin kauan sitten alkutekijöihinsä, kun aloitin pistelyn pakkauksessa olleelle aidalle, enkä sitten pitänyt kankaasta yhtään. Mutta mallista tykkään, joten eiköhän tämä pikkuhiljaa etene, tämäkin.

Kuvaanpa vielä pari kevään aikana lukemaani kirjaa, ennen kuin palautan ne tänään kirjastoon:
012
Eveliina Talvitien Keitäs tyttö kahvia onkin puhuttu julkisuudessa jo moneen kertaan.  Erinomainen kirja se kyllä on. Nuo naisten ongelmat politiikan portaiden kiipeämisessä ovat kyllä aika ennalta-arvattavat, mutta haastatellut kertovat hauskasti, ja kirjan kautta heistä saa inhimillisen kuvan.

Haruki MurakamiKafka rannalla alkoi kiinnostaa, kun luin siitä Lennun blogista. Tykkäsin kirjasta oikein kovasti. Se on kiinnostava sekoitus filosofiaa, fantasiaa ja ihan arjenkin juttuja. Tämän kirjailijan kirjoja täytyy kyllä löytää ja lukea lisää!

Advertisement