Äitienpäivä on vierähtänyt – perinteisin menoin – kohti iltaa. Lienee paikallaan esitellä hieman lahjuksia.

Esikoinen oli huovuttanut toimintakeskuksessa tällaisen hentoisen hienouden:

004
On kyllä niin kaunis – ja ihanat värit! Onneksi juuri pyöritin useammankin satsin vaatteita pesukoneessa violetin värisiksi, joten huivi passaa hienosti niihin.

Tytär pisteli minulle lahjaksi tämän Little Stitcherin freebien, kun sitä oikein manguin:
008
Tyttö ei nimittäin tykkää näistä primitiivisistä malleista, toisin kuin minä. Erityisesti häntä ärsyttää edelleenkin se, ettei hahmoilla ole silmiä ja suuta. Mutta pistely on kaunis, ja mikä rakkaudentyö äidille :). Tyttö valitsi itse materiaalit. Kangas on 32ct Vintage Country Mochaa, langat Atalien ja Nina’s Threadsin käsinvärjättyjä sävyjä. Sovimme tytön kanssa, että viimeistelytyö on sitten minun hommiani. Tyttö saa vihdoin pistellä mitä tykkää: itselleen Fire Wingin Pilotia :).

Sain kaksi korttiakin:

Hiljattain päivitetty9
Ja kauniin rungollisen ruusun:
016
– Jollaiset veimme tänä vuonna myös mummuille. Saapa nähdä, kuinka meillä menestyy, hallapihassa. Mummuilla menestyy kyllä, heillä kun on vihreät peukalot ja suojaisat lähiöpihat. Meillä täytynee vielä muistaa kuskata kukka aina yöksi sisään.

Ja, sokerina pohjalla, ihana Endymion on vihdoin valmis:
005
Mallihan on The Primitive Haren. Pistelin 32ct Vintage Country Mocha -kankaalle, ja vaihtelin aika tavalla värejä tuohon alkuperäismalliin nähden. Näihin samplereihin on mukava suunnitella itse omanlainen väritys.

Tekstin ja muutamat yksityiskohdat pistelin Nina’s Threadsin Dark Chocolat -sävyllä, talon Atalien Ebene-sävyllä. Taloon olen oikein erityisen tyytyväinen, varsinkin, kun jouduin aikoinaan jättämään ko. yksityiskohdan pois Macramélle tekemästäni Endymionin muunnelmasta, koska työlle ajateltu kangas oli liian pieni.

Nyt vain odotellaan, että saadaan työ kehyksiin ja seinälle!

Ja sitten Ihmemaan Liisan kimppuun! (On aloitettu jo: ihanalle, käsinvärjätylle vihreälle kimallekankaalle.)

Advertisement