Eilen sain vihdoin viimeisteltyä neulatyynyn, jonka tarvikepaketti jaettiin osallistujille Emmulin ristipistoviikonlopussa pari viikkoa sitten:
018
Mietin kuumeisesti, miten tämän nyt personioisi. Laitoin sitten pistelyn ja viimeistelykankaan saumakohtaan polvekenauhan (Nina’s Threads), ja ompelin kirjonnasta yli jääneellä langalla tyynyyn reunuspistot.

Tämäkin pieni kummallisuus on täällä blogin puolella jäänyt esittelemättä:
002
Tämähän on Cross Stitcherin kylkiäispakettina tulleesta pikkukitistä tehty avaimenperä. Veikeää, että tämä pisteltiin puulevylle. Puulle pistely tuntui kyllä oikein mukavalta, mutta päätteleminen oli tosi työlästä, kun puu ei taivu milliäkään, eli neulan pujottelu pistojen alle oli työn takana. Kaipa sekin olisi jotenkin sujunut, mutta kun olivat mokomat pätkineet kitin langat taas onnettoman lyhyiksi (n. 20 cm pätkiä), joten pääteltävää riitti…

Olen yrittänyt aikatauluttaa käsitöideni tekemistä jotenkin. Niinpä olen päättänyt omistaa viikonloput vaihtojen ja lahjojen tekemiseen, arkisin pistelen omiani. Viimeksi on työn alla ollut pitkästä aikaa HAED-freebie Foxglove Ball:
010
Kuva on otettu keskiviikkona, joten vähän olen jo tästäkin ehtinyt eteenpäin…

Kevät on saanut minut innostumaan taas värjäyksestä. Pesukoneessa on pyörinyt yksi jos toinenkin kauhtunut vanha vaate. Viimeksi tuli lilaa ja mustaa:
002
Mm. virkkaamani valkoinen pitsibolero, beige pitsiliivi ja pinkki huivi tuntuvat nyt ihan uusilta.

Kun tyttö leipoo, Patsku vartoilee vieressä, josko tulisi nuoltavaa. Parin tuorejuustorasian puhdistaminen alkaa näemmä unettaa:
001

Advertisement