Eilinen RistiPistoMaraton meinasi jostain syystä päästä illan mittaan tykkänään unohtumaan, mutta onneksi muistin edes vähän pistellä – ihan periaatesyistäkin pitää mukaan ehtiä! Traveller sai viikonlopun aikana yhden-yli-pistellyn otsikkotekstin, ja eilen pistelin yhden-yli-”leipätekstiä”:
001
Kangas on 32ct, ja se on riemukasta, että kun on hetken tuhertanut yhden-yli-pistelyä (yhdellä säikeellä) ”tavalliset” ristipistot tuntuvat mahdottoman suurilta, kömpelöiltä, mutta ennen muuta helpoilta ja joutuisilta. Päätin muuten pistellä leipätekstin Ninalta tilatulla käsinvärjätyllä Hunter-sävyllä, mistä johtuu tekstin epätasainen väri. Teksti kyllä vielä selkeytyy, silllä siihenkin tehdään (kirjainten oikeille kyljille) jälkipistoja.

Viime lauantaina saimme vierailla ristipistotapaamisessa Marjon luona. Halusin väsertää hänelle edes jotain itsetehtyä viemistä, ja taisin onnistua ompelemaan maailman rumimman neulatyynyn:
DSCN2615
– Mutta onpahan sitten vastineeksi sitäkin isompi :D. Ja yritys oli kyllä kova…

Isäntä toi minulle sunnuntaina ylläripupun:
DSCN2622
On siis jo mennyt isännällekin perille, että pupuista täällä tykätään. Tämä yksilö on valmistettu juurista, joten kestää kuulemma ulkonakin. Gerberalle vain on vielä liian kylmää…

Tilasin pari edullista kässykirjaa, ihan huvin vuoksi:
009
Pikkupistelykirja on näppärä; siitä löytyy kyllä elukka joka tilanteeseen! Amigurumeja on puolestaan tullut tehtyä säälittävän vähän, mutta jospa nuo kivat mallit joskus innostaisivat taas siihenkin jämälankapuuhaan.

Täältä *klik* löytyy muuten kiva pääsiäisamigurumi… Rauhallista pääsiäisenodotusta.

Advertisement