Sain Maijalta Emmulin kautta keväisen paketin:
DSCN2563
Pyykkinarutyyny kyllä sai hymyn huulille :D. Pistelymallissa varsinkin tuo linnunpesä on kiva; harvoin näkee pesiä ja munia (paitsi pääsiäis-) pistelyaiheina. Ja nauhan väri on niin nätti ja keväinen! Lämmin kiitos Maija (- ja Emmuli-kauppias :).)

Väreistä puheenollen, neuloin tämmöisen pikkuhuivin:
Hiljattain päivitetty16
Upside-down-huivin ohje löytyy linkistä, lankana Lankana Katia Darling, merino superwash -lanka.

Kevään innoittamana kaivoin esiin vanhat Novita Bambu-lankani. Mustaa, vain mustaa, se on vaatetusväreissä suosikkini, ja mustanhan rinnalla pääsevät sitten värit loistamaan! Tähän asti olen virkkuussa päässyt:
DSCN2556
Katsotaan, virkkautuuko tuosta takki, pusero vai liivi. Takkiin taitaa olla yritys, kun ei vain kävisi, kuten hiirellä räätälinä…

Muuten, jos kirjoitusvirheitä ilmenee tavallistakin enemmän, syyn voi vierittää näiden uusien rillieni kontolle. Pistellä en näe näillä ollenkaan, ja muutenkin tuntuu kuin silmät olisivat kierossa. Sunnuntaina kirkossa kanttori kertoi, että häneltä kesti kuukauden sopeutua uusiin silmälaseihin silloin, kun häneltäkin oli otettu niistä miinusta pois. Saas nähdä, pistänkö vieläkin paremmaksi… Pistely vanhoja laseja käyttäen ehkä pitkittää prosessia, mutta jos ylipäänsä haluan pistellä, lasit on toistaiseksi vaihdettava…Noh, yritän sopeutua. Ja toistaiseksi virkkailen sitten etupäässä, kun se sujuu uusien lasien hämärän näön puitteissa.

Advertisement