Niin menee päivät arjen hössötyksessä, ettei ole tullut tänne hetkeen päiviteltyä.

Eilen osallistuin sentään ristipistomaratoniin aloittamalla nukkekodin seinälle tämmöistä:
DSCN2174
Kyseessä on jostain netin syövereistä löytynyt ilmaismalli, jolle en nyt osaa nimetä tarkempaa linkkiä.

Ilmaismalli on tämä pupuketjukin:

DSCN2179

Ja nyt tiedän sivunkin, eli tämä.

Tuo ylläoleva ei kylläkään ole kovin mallikas pistelyesimerkki, sillä kuvauksen jälkeen huomasin pupussa virheen ja jouduin purkuhommiin. Mutta nyt on moka korjattu, eli uudella innolla eteenpäin! Tästä tulee koristenauha projektipussukan kylkeen.

Muuten olen enimmäkseen pistellyt yhtä ja toista salaista, vaihdettavaa ja lahjoja, eli niistä ei vielä sen enempää…

DSCN2181
Ristipistohassutuksen päätin keskeyttää, kun se ei nyt vain oikein saanut innostumaan. Noita salaisia juttuja kasautui nyt vuoden alkuun niin paljon, että niistä olisi kehkeytynyt aika tylsä hassutus, kun edistymistä ei olisi voinut kumminkaan päivittää.

Muuten on ollut erinomaisen vaiherikas joulunseutu ja alkuvuosi, kuten olen jo joillekin ehtinyt kertoa:

Ensin hajosi saunan kiuas. (Joulusaunasta tuli savusauna ja talostamme joksikin aikaa savupirtti. No, savut sai tuuletettua, ja saimme naapurin ylimääräkiukaan lainaksi. Isäntä paikkasi oman kiukaan, joten taas passaa saunoa.)

Sitten lakkasi printteri toimimasta. Ja sitten tietokone. Isäntä kiikutti molemmat korjaukseen. Printteri tuli pikku ohjelmafiksauksella kuntoon, mutta tietokone hajosi entistä pahemmin. Ja isäntä vei tietokoneen korjaukseen. Kovalevyssä vaikutti kuulemma olevan vikaa, korjaaja poisti käytöstä osan siitä, ja tietokone kotiutui. Ja lakkasi parin päivän päästä taas toimimasta. Nyt pärjäilemme väliaikaisella kovalevyllä, ja odottelemme, josko takuu toisi meille uuden ja paremman.

Ja sitten hajosi pesukone. Viikko ilman pesukonetta on pitkä aika, tämänkokoisessa perheessä. Kerran kävimme itsepalvelupesulassa, ja se kyllä kivasti auttoi eteenpäin.

Jokohan siinä oli kaikki… Joten eivät pistelyhienoudet ja muut tekstiilityöt ole ihan koko aikaa olleet päällimmäisinä mielessä, mutta josko taas päästäisiin asiaan, ellei yllättäviä ilmaannu.

Mainokset