Eilen vanhenin taas yks’kaks’yllättäen vuodella: kiitos vain onnitteluterveisistä!

Postilaatikkoon tupsahti tosi suloinen synttäriyllätys Marilta:
DSCN2140
Voi kiitos, onpa tosiaan minulle sopiva lypsäjätyyny – vallan vietävän ihana! (Onko se ehkä osa jostain sarjasta, jonka aiheena on ”12 joulun päivää”? Se laulu ainakin alkoi heti mielessä soimaan, kun näin kranssia mutustavan ammun. Ja kato nyt, kun lypsäjä – vai olisko ruokkija, kun astiassa on kasvillisuutta? – pitää lehmää hännästä kiinni :D.) Ja kyllä on lohikärmeskin komia. Mari kertoi, että se on kierrätetty pojalta, joka oli kasvanut lohikäärmeiän yli. Mitä? Voiko lohikäärmeiän yli kasvaa? Koska se tapahtuu? 😀 Minäkin jo suunnittelin noin ihanan lohikäärmeen kierrättäväni vielä johonkin, seinälle tai muuhun sopivaan ja näkösälläpysyvään paikkaan.

Eilan kanssa suoritettiin pientä mallivaihtoa. Enpä näitä mallivaihtoja ole yleensä kummemmin esitellyt, mutta nyt täytyy. Oli nimittäin Eila laittanut ihanan CCN-mallin (Forest Snowfall) lisukkeiksi sen verran hauskaa tavaraa:
DSCN2142
Martta Wendelinin kortit ovat yksi monista keräilykohteistani, ja nämä kaksi ovat kauneimmasta päästä, ja käsityöihmiselle niin sopivat! Ja tuo jalkakylpypaketin värssy (”Kun on kerkeä kieli ja elävä mieli ja sielussa tallella vipinää. Niin nuoruuden puutosta turha on potea, elää täysillä – ja korot lyö kipinää!”) sopi passelisti osumaan iänkarttumisen rajapyykille, ja kyllä passaa myös meikäläisen persoonalle tuo kerkeä kieli ja elävä mieli!

Enpä malta olla näyttämättä, mitä äitee mulle lähetti:

DSCN2146
Korvakorut ovat tosi ihanat, ja nuo ”My Little Ponyt” saivat kyllä ihan väkisin hymyn huulille! Tv:stähän tuli taannoin ohjelma, jossa kerrottiin nuorten miesten keskuudessa heränneestä ”My Little Pony” -harrastuksesta. Minä en ollut moisesta ennen kuullut, mutta poika tiesi heti, mistä on kysymys. Ilmeisesti se on siis nuorison keskuudessa tuttu juttu – aika liikkistä :).

Eilenehtoolla kaffiteltiin meillä Tapulipiirin merkeissä. Sain piiriläisiltä mieltälämmittävän onnittelulaulun, ja herkkupaketin, jossa oli mm. teetä, joista toinen siloittaa ihoa, toinen rauhoittaa. Eli taitavat tulla tarpeeseen! Isäntä osti mulle lahjaksi pyykkinarun – voi hyvänen aika sentään :D.

Sari A. on loistava korttitaituri. Häneen sain tutustua viime vuonna useankin vaihdon merkeissä. Jouluksi sain häneltä tämän ihanan taideteoksen, jota en ole aikaisemmin esitellyt:
DSCN2152
Ps. Synttärivaihtopaketteja on vielä tulossa, joten ihanaa jatkoa on luvassa :).

Mainokset