Vitsi, mulla on varmaan jo joulu, kun Sarin laatimasta adventtikalenterista tulee joka pyhä niin upeita paketteja! Tänään sain avata aivan uskomattoman sukkapaketin:
DSCN1956
Kyllä minua nyt hemmotellaan! Sarin pistelemä pikkuinen joulusukka on niin suloinen, ja mukana oli ihanaa sinistä tweed-sukkalankaa (käyttökohde on jo keksitty :D), söpönen Mill Hillin helmikirjontapakkaus, huopainen joulusukkakoriste ja kauniisti kimaltelevaa hennonsinistä pistelykangasta kera farkunsinisen varpukuvioisen viimeistelykankaan. Niin kaunista ja ihanaa ja niin mieluista!

Minun Sarille kokoamani paketti on ihan pikkuruinen tuohon verrattuna. Ehdotinkin Sarille ensi jouluksi tulitikkuaskikalenteria; pitäisi Sarinkin aisoissa ;D.

Pistelin Sarille eläinaiheisen joulukoristeen (Decked Out for Christmas, The Vermillion Stitchery, Donna Vermillion Giampa), ja kun sen ripustusnauhassa on tähtiä ja tausta joulutähtikangasta, laitoin mukaan muutaman tähtinapin ja tähtinauhaa myös. Lisäksi pussi pikkuhelmiä, väriltään ”Hehkuva hiillos”, pari koristeneulaa ja pari ”Keep Calm” -pyykkipoikaa:

luukku 3a
DSCN1658
Viikolla sain pari syksyn myötä valmistunutta pistelyä kehystyksestä. Kehystäjämme sai taas valita kehykset aivan vapaasti – laitoin vain lapun mukaan, että jotain ”talonpoikaista” toivoisin:
DSCN1957
DSCN1965
Eikö olekin mainio silmä kehystäjällämme?! Valitettavasti hän on sairastellut, eikä enää ota uusia asiakkaita, mutta meitä ”vakituisia” lupasi vielä toistaiseksi palvella. Kiitos hänelle siitä!

Viikolla on ollut kaikenmoista.

Torstaina oli esikoisen joulujuhla Hempankaaressa, paikallisessa kehitysvammaisten toimintakeskuksessa. Tilaisuus oli taas niin ihana kuin kuvitella saattaa. Saimme seurata kehitysvammaisten toimintakeskuksen väen harjoitteleman tiernapoikaesityksen, kuunnella yksinlaulua ja kitaransoittoa, ja Hempan Pumppu esiintyi solistinaan lumoava tulkitsija Mertsi Palmroth (joka muutama vuosi sitten voitti Kehitysvammaisten Euroviisut – siitä tuli telkkarista ohjelmakin), eikä sitä voi kyynelehtimättä kuunnella, meikäläinen ainakaan. Hempan Pumpun lauluvalinnatkin olivat sen mukaiset, ”Timon laulu oravasta”, ”Hyasinttien aikaan”, ”Taivas sylissäni”, ”Aavistus”, ”Lumiukkolaulu”…

Juhla oli ihana ja tunnelmallinen ja päättyi pullakahveihin, joissa sattui pieni harmistus, kun esikoinen vauhdikkaana miehenä meni palauttamaan astioitaan tiskikärryyn, eikä huomannut pientä tyttöä, joka ryömi kaiteiden välistä suoraan hänen eteensä. Poika kompastui tyttöön ja kirjaimellisesti lensi tytön yli. En tiedä, kumpi siinä enemmän pelästyi, pieni tyttö vai iso poikani… Tyttö jäi itkemään, mutta kovasti minulle seuraavanakin päivänä vakuutettiin, ettei siitä isoja traumoja tullut. Esikoisen polvet ovat suurilla mustelmilla… Noh, kaipa se on ajateltava, että oli opiksi ja ojennukseksi molemmille osapuolille, että osaavat katsoa seuraavan kerran paremmin eteensä…

Meidän toinen poika pudotti eilen kännykän taskustaan, kun oli työasioilla ja koiralenkillä. Puhelin löytyi, mutta joku oli ehtinyt ajaa sen päälle. Muuten tuntuu toimivan, mutta näyttö on mäsänä. Saapa nähdä, saako puhelimen muistisisältöä millään lailla pelastettua. Kaikkea sitä sattuu. Lohdutin poikaa, että kyllä se on aina  pääasia, ettei tule henkilövahinkoja.

Noh, sattuu onnekkaitakin sattumuksia. Kuten se, että voitin Emmulin arvonnassa pisteltävää pellavanauhaa, pitkän metrin pätkän! Valitsin lilan:
DSCN1968
Kiitos, Kirsi, kivasta arvontavoitosta!

Iloitsen myös hyasinttiparista, jotka ostimme eilen :). Mukavaa joulunaluspuuhailua itse kullekin!

Mainokset