Joulunalustouhut saavat pään sekaisin joulumuoriltakin. Kas, kun olimme vaihtaneet Sarin kanssa adventtikalentereita, huomasin jälkeenpäin, että jotain olennaista oli unhoittunut. Niinpä esitin Sarille toiveen, että vaihdettaisiin vielä Lucianpäivän extrapaketti.

Äkkinäisestä ehdotuksestani huolimatta Sari oli ehtinyt pistellä Lussenpäiväksikin jotain kaunista. Katsopas, miten ihanalla pistellyllä, pellavaisella kynttilävyötteellä Sarilta saamani iso kynttilä oli koristeltu:

DSCN1940
Kaunis, ja niin ihanasti valontuojan päivään sopiva lahja, kiitos!

Pari joulukorttiakin on jo ehtinyt kotiutua, kuten kuvasta näkyy. Marilta tuli tuo iki-ihanalla Lumiukolla kuvitettu kortti. Taustalla muuten tulilatva yrittelee kukinnanalkua, mukavasti näin joulun alla. Tämä taitaa olla Sarin loppukesästä ristipistotapaamisen emännänlahjaksi tuoma kukka, eli mukavasti se on ponnistellut syksyn pimeitä vastaan.)

Niin, ja se olennainen, mikä siis Sarin adventtikalenterilähetyksestä ensin puuttui, ja mikä piti näin jälkijunassa toimittaa – joulukortti:

P1010313
Ja nippu pinkkejä viimeistelykankaita myös, jotka olin syksyn mittaan Sarille varannut – ja unohtanut sitten varastolaatikkoon. (Kuva lainattu Sarin blogista – enpä muistanut itse kuvatakaan :D.)

Marille lähetin pienen kiitoslahjan (yhteisistä afääreistä, joista lisää joulumpana), joulukoristeen:
DSCN1870
Tuli jostain syystä niin Mari mieleen tuosta mallista, enkä yhtään tiedä, miksi! Malli on Cross-Eyed Crichetin Vicki Hastingsin Wishes.

Advertisement